Strandvejen 808
2930 Klampenborg Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Strandmøllekroen

Forret

  • Ceviche på sej – havtorn – glaskål - jordskok

Hovedret

  • Oksemørbrad – okseragaut med perleløg og gulerødder - trøffelsauce– knust kartofler med smør og urter

Dessert

  • Passionsfrugtfromage – hvid chokoladeskum – havre og mandelcrumble – tørret  jernurt

 

Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Strandmøllekroen

Kører du en tur langs Strandvejen i Klampenborg, kan du ikke undgå at lægge mærke til det idylliske hvide hus med sprossede vinduer, der ligger ved foden af Dyrehaven. Med Øresund på den ene side og skoven på den anden, er Strandmøllekroen beliggende i et af Nordsjællands smukkeste områder. Og menuen er ligeledes også værd at køre langt efter.

 

En historisk lokation

Velkommen indenfor i husets hyggelige krostuer, der rummer en historie, der er mere end 200 år gammel. Stedet åbnede i 1811 og har siden fungeret som restaurant. De gamle stuer er blevet shinet op med øje for, at stedet skulle bevare både stil og traditioner. Nu pryder hvide vægge og en stilistisk skandinavisk enkelthed de smukke stuer. Her går moderne komfort og autenticitet hånd i hånd, når bjælkelofter, træpaneler og egetræsborde sætter rammen om en mindeværdig restaurantoplevelse i historiske lokaler.

Om sommeren kan du også nyde din mad på Strandmøllekroens solrige terrasse.

 

Moderne fortolkning af det danske/franske køkken

Ved komfurets flammende blus står indehaver og køkkenchef, Nicolas Dahl, sammen med sit dygtige team af kokke. Her knokler de for at skabe mad, der ikke bare smager godt, men som også vil printe sig ind i din hukommelse for sin sanselighed og smagsnuancer. Med erfaring fra Raadvad Kro, Alberto K og Den Røde Cottage fortolker Nicolas Dahl og teamet på Strandmøllekroen det moderne dansk/franske køkken i en smuk kombination med velkendte klassikere af kvalitetsråvarer. Alt du skal gøre er blot at sætte dig godt til rette og nyde udsigten over vandet.

Kommer du til frokost, kan du nyde et væld af danske smørrebrødsklassikere. Om aftenen byder Strandmøllekroen blandt andet på udvalgte retter i forretstørrelse, så du kan smage på lidt af hvert.

luk

#dinnerdays