Knud

knud
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Knud følgende menu:

4 serveringer


1. servering

  • Sprøde rødbeder med gedeost fra Tothaven

2. servering

  • Blåmuslinger med bladselleri dampet i øl fra Det Våde Får

3. servering 

  • Okse fra Grønessegaard i langtidstilberedte lunser. Tyttebær, bagt selleri, lynstegt kål fra Sølager og rødvinssauce

4. servering

  • Halsnæsæblet med Pias honning i kompot og sorbet. Vanilje tuilles og citron

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 
OBS: Restauranten tilbyder vegetarmenu. Ønskes dette, bedes det skrives i kommentarfeltet ved bookingen.

 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

knud

Havnegade 18 3390 Hundested

Om knud

I Hundested nær bølgeskvulp og både ligger et dejligt spisested. Knud er navnet, og her kræser de om den gode restaurantoplevelse i form af jordnær hygge og deres fortolkning af et kystnært bistrokøkken.

 

Spisesedlen til dit foretrukne stamsted

Lokation hedder Hundested Havn. Nærmere bestemt i det gamle fiskeauktionshus. Indretningen er lys og nordisk med god plads mellem borderne og med en herlig udsigt over havnens både og lystige stemning. Bag restauranten står Jens Heding og Charlotte Emanuelsen, som begge har stor erfaring indenfor branchen. Med Knud har de skabt et spisehus ud fra de kriterier, de selv ville gå ud fra, når de skulle udvælge deres nye stamsted. De charmerende lokaler rummer både restaurant, café, bageri og pejsestue under samme tag.

Restauranten råder over godt 600 m2 indenfor og 4-500 m2, hvor venligt personale står klar til at byde gæster velkommen i pejsestuen eller på terrassen.

 

Kystnært bistrokøkken og smørrebrød

Knud har åbent alle dage både til frokost og aften. Frokostkortet byder på udvalgte stykker smørrebrød, salater samt diverse små og større anretninger. Den maritime beliggenhed gennemsyrer også menuen, som fortrinsvis består af prangende anretninger med havets sortiment. Det samme gør sig gældende på aftenkortet. Er du derimod ikke til fisk og skaldyr, er der også noget for dig.

Ligesom den dansk-grønlandske polarforsker Knud Rasmussen kan du gå på opdagelse i menukortets mange smagshits. Køkkenet er åbent, så du kan endda være med i processen fra råt til flot. 

 

Erfaren duo står bag spisestedet

Udover at være udlært kok er Jens også uddannet coach, hotelleder og har en Master of Management Development fra CBS. I sine mange år i branchen har han haft hænderne i lidt af hvert. Han har blandt andet været ejer og køkkenchef på Søren K ved det Kongelige Bibliotek. Han har også været en del af ejerkredsen bag Rust og caféen Pussy Galore på Nørrebro i København.

Charlotte er uddannet økonoma, og som leder og driftschef i store køkkener har hun en bred vifte af erfaring. Charlotte har blandt andet været produktionsleder på Rigshospitalet, produktionschef på Cofoco og køkkenchef på Maaltidet. Sammen udgør de en solid kerne, når det kommer til at drive en restaurant med manér.

Få besked som den første, når der er nye billetter.