MASH Skovriderkroen – 400 kr.

Foto: MASH
DinnerDays på

MASH Skovriderkroen
400.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder MASH Skovriderkroenfølgende menu:

Forret

 • Spicy tatar med chips

Hovedret

 • Uruguay Ribeye på 250 gram
  En valgfri side og en valgfri sauce

Dessert

 • MASH Chokoladekage med passionssorbet

DinnerDays menu 400,- (+ billetgebyr) pr. person

Tilvalg:

 • Vinmenu:
  2010 Chablis “La Pierrelée”, La Chablisienne, Frankrig
  2013 Barolo, Arnaldo Rivera, Piemonte, Italien
  10 Year Old Tawny Port, Fonseca, Douro, Portugal
  Kr. 295,- pr. person

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

MASH Skovriderkroen

Strandvejen 235 2920 Charlottenlund

Om MASH Skovriderkroen

MASH står for Modern American Steakhouse, og her finder du det bedste fra den amerikanske steak-tradition, nemlig store steaks udskåret af det bedste kvæg i verden. Dertil er tilsat et veludrustet vinkort, indbydende forretter, cocktails med sjæl og desserter, der får munden til at løbe i vand.

Særligt for MASH Skovridderkroen er den hyggelige stemning på den gamle, smukke kro i Charlottenlund - for ikke at nævne den smukke udsigt over Øresund.

Historien bag

Den første MASH (i Bredgade i København) slog dørene op i 2009 efter flere måneders research på de helt rigtige kødtyper og -kvaliteter, på den bedste beliggenhed og på at få designet af lokalerne på plads. Idéen om at åbne MASH startede som en modpol til molekylær gastronomi og det nordiske køkken, som var en herskende trend i den danske restaurationsbranche. Restauranten blev hurtigt populær og MASH-familien voksede med hastige skridt. I dag finder du MASH flere steder i København (Bredgade, Skovriderkroen, Rungsted, Penthouse og Airport), i Aarhus og sågar udenlands i både London og Hamborg.

 

Det bedste fra Amerika

MASH byder på det bedste fra den amerikanske steak tradition. De serverer store, saftige bøffer af højeste kvalitet, nøje udvalgt blandt det bedste kvæg i verden. På menukortet finder du noget for enhver smag, hvad end du er til saftigt kornfodret amerikansk kød, et særligt stykke Uruguay Ribeye, en saftig burger eller noget helt tredje. Er du ikke den største kødspiser, så er der også et udvalg af fiskeretter, salater samt diverse starter og desserter at vælge imellem.

.

En helhedsoplevelse

Filosofien hos MASH er, at service og stemning er lige så vigtig som dit måltid, og det er alt sammen med til at sikre dig en spiseoplevelse i særklasse, når du bestiller bord hos dem. Du vil opleve, at de hverken går på kompromis med råvarerne, smagen, rammerne, detaljerne eller service. Derfor er også indretningen gennemført med deres karakteristiske røde lædersofaer og stole, der er kendetegnet for indretningen på samtlige MASH-restauranter. 

 


Restauranter på SjællandFr 8Lø 9Sø 10Ma 11Ti 12On 13To 14Fr 15Lø 16Sø 17
ADDRESS
MASH Rungsted – 400 kr.
MASH Skovriderkroen – 400 kr.
Peperoncino
Strandmøllekroen

Få besked som den første, når der er nye billetter.