Havnen 33
4600 Køge Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Bossa Nova

Forret

  • Cremet pighvarsuppe med et twist af hummer toppet med argukeskum og maltknas. Bossa's nybagte rosmarinbrød. Oliventapanade samt saltet økosmør.

Hovedret

  • Ølbraiseret kalvebryst vendt i kraftig glace. Selleripure, syltede tomater, spidskål bagt med estragon. Hertil pommes Anna med cheddar.

Dessert 

  • Æblecrumble med mandler og saltkaramel. Hertil hvid chokoladeis. 

Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Bemærk at bordet haves i 2 timer.

Vinmenu

  • Covela Edição Nacional Arinto 2017
  • Pacheca Superior Tinto 2015, Douro DOC
  • Pacheca Port Lágrima
    2 Glas 165,-
    3 Glas 225,-

Om Bossa Nova

På Køge Havn er de vilde med kombinationen af brasiliansk folkemusik og jazz. Bossa Nova er stedet, hvor det svinger – bare ikke i kvalitet.

 

Når hygge møder Samba

Når du træder ind ad døren til det gule hus på havnen, bliver du med det samme mødt af en stemning, der har aner fjernt fra nordens kolde sus. Her er en oplevelse for alle sanser. Hyggelige omgivelser og smukt interiør. Bløde toner der leder tankerne hen på gyngende hofter, smukke farver og en hyldest til livet. Så er der duften. En duft af krydderier og varmen fra en spruttende pande. Og smagen skal du se frem til. Tag med på en rejse til Rios rytmiske toner, når Bossa Nova slår dørene op til deres restaurant, som oser langt væk af liv, musik og glæde til livet og hinanden.

 

Kvalitetsråvarer i højsædet

Hos Bossa Nova er de pjattede med råvarer, der faktisk smager af noget, og som har en historie. Kvalitetsråvarer går nemlig forud for et ordentligt produkt, og du som gæst fortjener intet mindre end det bedste af det bedste.

Restauranten styres af kok og restaurantchef Jesper Braunstein og kæresten Christina Shipley. Sammen udgør de et godt team, når det drejer sig om at servere en restaurantoplevelse, der virkelig sætter sig i folk. Med dedikation og masser af faglig stolthed formår de og deres dygtige medarbejdere at kokkerere, anrette og servere egne livretter for dig og dit selskab.

 

Velsmagende livretter i voksenportion

Til frokost kan du nyde et væld af skønne retter. Kortet byder på velkendte retter som pariserbøf, tatar og varmrøget laks – alt sammen serveret i voksenportioner, og så ovenikøbet til overkommelige priser.

Ligesom til frokost har aftenkortet ligeledes også fokus på kærlighed til mad. Nogle af retterne går igen i aftenmenuen, mens andre er blevet skiftet ud med aftenens bud på din måske nye livret. Er du vegetar, er der ligeledes også flere retter for dig både til frokost og aften.

luk

#dinnerdays