Rungsted Kro

Rungsted Kro
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Rungsted Kro følgende menu:

Forret

 • Kroens Rørte Tatar
  Rørt med friskhakket okseinderlår, estragon, dijon sennep, lethakkede kapers, cognac, hakket løg, æggeblomme, krydderurte-mayo, og blå Løgismose
  Vegetar: Lun cremet ærtesuppe

Hovedret

 • Helstegt Kalvemørbrad
  Serveres med røsti, grøntsager og svampesauce
  Vegetar: Plantebøf serveres med hjemmelavet persillesmør, bagt kartoffelmos og grøntsager

 Dessert

 • Hjemmelavet Chokolademousse med karamel is og peanuts
  Vegetar: Hjemmelavet Chokolademousse med karamel is og peanuts

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 

OBS: Restauranten tilbyder vegetarmenu. Ønskes dette, bedes det skrives i kommentarfeltet ved bookingen.

 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Rungsted Kro

Rungstedvej 84 2960 Rungsted Kyst

Om Rungsted Kro

Blot et stenkast fra kystens brusende bølger ligger et charmerende gammelt bindingsværkshus med stråtag og sprossede ruder. Her kan du opleve ægte krohygge og de danske madklassikere.

 

MADEN: Danske klassikere

Menukortet er dedikeret til de klassiske danske retter, som er kendt og elsket af de fleste. De er særligt stolte af den udødelige klassiker; wienerschnitzel af paneret kalvekød, som de smukt serverer i kombinationen med peberrod, sardiner, citron, ærter, brun sovs og brasede kartofler.

Du kan også give dig i kast med kroens brede udvalg af veleksekveret smørrebrød og mange andre skønne retter. Fælles for dem er, at de har fået al den tid og kærlighed, det kunne trække.

Hver dag har et nyt bud på dagens ret, og lørdage og søndage er der dækket op til weekendbrunch med alt, hvad dertil hører.

 

STEMNING: Rendyrket krohygge

Hvide duge og levende lys pynter på bordene ved siden af de fint foldede servietter. Men tro end ikke at stemningen er fin og fornem, for stuerne emmer af hjemlig hygge og nærvær. Tæpper på gulvene, lyden af den knitrende pejs og billeder på væggene, hvor bindingsværket får den helt rette stemning frembragt.

Rungsted Kro er over 400 år gammel og beliggende i idylliske omgivelser med udsigt over Øresund.

 

FORPAGTERE: Kollegaer fra Bakkens Perle

Rungsted Kro har siden 2015 været forpagtet af makkerparret Christina Rud og den 27 år ældre Leif Nielsen. De to kender hinanden fra Bakkens Perle, som Leif i mange år har ejet, og Christina har været tjener. Da Christina fik job på Rungsted Kro i 2015, faldt hun pladask for stedet med det samme. Hun så en masse muligheder i kroen, og da der skulle findes en ny forpagter, var hun og kollegaen Leif hurtige til at byde ind. Siden da har de suppleret hinanden i driften af Rungsted Kro, og de er stolte af deres hyggelige spisested, som hele vejen igennem har bevaret husets ånd.

Få besked som den første, når der er nye billetter.