Rungstedvej 84
2960 Rungsted Kyst Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Rungsted kro

Forret 

  • Frisk rørt laksetatar - rørt med purløg, rødløg, dijonsennep, creme fraiche og citron 
    hertil blå løgiesmosechips 

Hovedret

  • Helstegt kalvemørbrad 
    serveret med bagt kål, bagte tomater, ovnbagte timians kartofter hertil mild cremet senneps sauce

Dessert 

  • Hjemmelavet æbletrifli med hjemmelavet vaniljecreme 


Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

 

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Rungsted Kro

Blot et stenkast fra kystens brusende bølger ligger et charmerende gammelt bindingsværkshus med stråtag og sprossede ruder. Her kan du opleve ægte krohygge og de danske madklassikere.

 

MADEN: Danske klassikere

Menukortet er dedikeret til de klassiske danske retter, som er kendt og elsket af de fleste. De er særligt stolte af den udødelige klassiker; wienerschnitzel af paneret kalvekød, som de smukt serverer i kombinationen med peberrod, sardiner, citron, ærter, brun sovs og brasede kartofler.

Du kan også give dig i kast med kroens brede udvalg af veleksekveret smørrebrød og mange andre skønne retter. Fælles for dem er, at de har fået al den tid og kærlighed, det kunne trække.

Hver dag har et nyt bud på dagens ret, og lørdage og søndage er der dækket op til weekendbrunch med alt, hvad dertil hører.

 

STEMNING: Rendyrket krohygge

Hvide duge og levende lys pynter på bordene ved siden af de fint foldede servietter. Men tro end ikke at stemningen er fin og fornem, for stuerne emmer af hjemlig hygge og nærvær. Tæpper på gulvene, lyden af den knitrende pejs og billeder på væggene, hvor bindingsværket får den helt rette stemning frembragt.

Rungsted Kro er over 400 år gammel og beliggende i idylliske omgivelser med udsigt over Øresund.

 

FORPAGTERE: Kollegaer fra Bakkens Perle

Rungsted Kro har siden 2015 været forpagtet af makkerparret Christina Rud og den 27 år ældre Leif Nielsen. De to kender hinanden fra Bakkens Perle, som Leif i mange år har ejet, og Christina har været tjener. Da Christina fik job på Rungsted Kro i 2015, faldt hun pladask for stedet med det samme. Hun så en masse muligheder i kroen, og da der skulle findes en ny forpagter, var hun og kollegaen Leif hurtige til at byde ind. Siden da har de suppleret hinanden i driften af Rungsted Kro, og de er stolte af deres hyggelige spisested, som hele vejen igennem har bevaret husets ånd.

luk

#dinnerdays