Støvlet Katrines Hus

Støvlet Katrines Hus
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Støvlet Katrines Hus følgende menu: 
 

Forret

  • Confiteret kulmule
    Courgette creme, friske mandler, mandel sauce, olivenolie

Hovedret

  • Braiseret oksespidsbryst, pebersky, glaserede løg og gulerødder, syltede løg, bouillonkartoffel med rosmarin

Dessert

  • “Tarte tatin”

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 
 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Støvlet Katrines Hus

Slagelsevej 63 4180 Sorø

Om Støvlet Katrines Hus

Støvlet Katrines Hus er beliggende i Sorø tæt på Kongebroen, og er stedet, hvor Støvlet Katrine blev forvist til, efter hun i en periode var kong Christian den syvendes elskerinde. I dag danner huset ramme for en af Vestsjællands allerbedste restauranter.

Levering af støvletter

Efter at have været kong Christian den syvendes elskerinde blev Støvlet Katrine forvist til huset her i Sorø, som efterfølgende er blevet opkaldt efter hende. Øgenavnet ’Støvlet’ fik Katrine i sin tid, da hun leverede støvletter til byens officerer, som hendes stedfar reparerede for dem. Støvlet Katrines Hus er ikke længere leveringsdygtige i støvletter i dag – til gengæld serverer de noget af Vestsjællands bedste mad.

Gourmet i sæson

I Støvlet Katrines Hus serveres gourmet-mad, og der lægges en ære i at anvende sæsonbestemte danske råvarer, der tilberedes med inspiration fra hele verden. Til frokost kan du selv sammensætte din menu ud fra et udvalg af klassiske danske forretter og større frokostretter samt ost og små desserter, eller du kan lade kokken bestemme og gå ombord på deres 4-retters frokost menu. Til aften kan du vælge mellem en 4 eller 6-retters tastingmenu, eller du kan gå på opdagelse i deres a la carte kort og sammensætte din egen menu.

Ønsker du en fuldkommen gastronomisk oplevelse med mad og vin i højsædet, så kan du også reservere en aften ved Chefs Table (minimum 8 personer), der byder på både champagne, snacks, 9 retters tasting menu, 9 udsøgte vine, vand, kaffe/te, hjemmelavede søde sager og avec.

Din næste fest

I Støvlet Katrines Hus findes tre fine selskabslokaler, der er velegnede til små og store selskaber og møder. Efter at have drevet restauranten og afviklet selskaber der i 18 år, er Støvlet Katrines Hus og stedets personale efterhånden garverede, når det gælder arrangering af diverse events. For yderligere information om selskaber tjek restaurantens hjemmeside eller kontakt dem på reservation@stovletkatrineshus.dk.

Få besked som den første, når der er nye billetter.