Strandmøllekroen

DinnerDays på

Strandmøllekroen
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Strandmøllekroen følgende menu:

Forret

  • Sværdfisk med røg – spæde salater i yoghurt – ristede kerner

Hovedret

  • Kornfordret okse fra Uruguay – tilberedt sousvide over 16 timer ved 56 grader – græskarcreme – syltet græskar – grillet græskar – ristede græskarkerner – pommes fondant – brombærsauce

Dessert

  • Citron panna cotta – grøn havreknas – chokoladecrème – chokoladesorbet

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Strandmøllekroen

Strandvejen 808 2930 Klampenborg

Om Strandmøllekroen

Kører du en tur langs Strandvejen i Klampenborg, kan du ikke undgå at lægge mærke til det idylliske hvide hus med sprossede vinduer, der ligger ved foden af Dyrehaven. Med Øresund på den ene side og skoven på den anden, er Strandmøllekroen beliggende i et af Nordsjællands smukkeste områder. Og menuen er ligeledes også værd at køre langt efter.

 

En historisk lokation

Velkommen indenfor i husets hyggelige krostuer, der rummer en historie, der er mere end 200 år gammel. Stedet åbnede i 1811 og har siden fungeret som restaurant. De gamle stuer er blevet shinet op med øje for, at stedet skulle bevare både stil og traditioner. Nu pryder hvide vægge og en stilistisk skandinavisk enkelthed de smukke stuer. Her går moderne komfort og autenticitet hånd i hånd, når bjælkelofter, træpaneler og egetræsborde sætter rammen om en mindeværdig restaurantoplevelse i historiske lokaler.

Om sommeren kan du også nyde din mad på Strandmøllekroens solrige terrasse.

 

Moderne fortolkning af det danske/franske køkken

Ved komfurets flammende blus står indehaver og køkkenchef, Nicolas Dahl, sammen med sit dygtige team af kokke. Her knokler de for at skabe mad, der ikke bare smager godt, men som også vil printe sig ind i din hukommelse for sin sanselighed og smagsnuancer. Med erfaring fra Raadvad Kro, Alberto K og Den Røde Cottage fortolker Nicolas Dahl og teamet på Strandmøllekroen det moderne dansk/franske køkken i en smuk kombination med velkendte klassikere af kvalitetsråvarer. Alt du skal gøre er blot at sætte dig godt til rette og nyde udsigten over vandet.

Kommer du til frokost, kan du nyde et væld af danske smørrebrødsklassikere. Om aftenen byder Strandmøllekroen blandt andet på udvalgte retter i forretstørrelse, så du kan smage på lidt af hvert.


Restauranter på SjællandFr 8Lø 9Sø 10Ma 11Ti 12On 13To 14Fr 15Lø 16Sø 17
ADDRESS
MASH Rungsted – 400 kr.
MASH Skovriderkroen – 400 kr.
Peperoncino
Strandmøllekroen

Få besked som den første, når der er nye billetter.