Gershøj Havnevej 14
4070 Kirke Hyllinge Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Gershøj kro & Strandhotel

Forret

  • Marmoreret lyssej - dildmayonaise - ramsløgskapers - urter - vilde ris

Hovedret

  • Nyretapper - stegt pastinak - karameliseret pastinakpure - sifonsauce og crumble

Dessert

  • Mazarin - æble - creme fraiche - hjemmelavet vaniljeis og brunsvigersauce


Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

 

Tilkøb: 

  • Vinmenu // kr. 210,- 
  • Velkomstbobler og snacks // kr. 95,- 
  • Kaffe og chokolade // kr. 50 ,- 

 

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Gershøj Kro og Strandhotel

På Gershøj Kro & Strandhotel i Kirke Hyllinge har de grundværdierne i orden i jagten på den gode smag. Her serverer de dansk-nordisk gastronomi med sans for kreativitet, og frisk fisk er ofte på menuen.

 

Fiskerbyens faste holdepunkt

Et smutkast fra brændingen i Roskilde Fjord ligger Gershøj Kro og Strandhotel, hvor maden kan nydes til lyden af bølgeskvulp og duften af hav og strand. Når vejret er til det, kan du nemlig tage plads på husets terrasse.

Gershøj Kro har i mange år fungeret som et fast forankret holdepunkt for befolkningen i den gamle fiskerby. I dag er fiskeriet mest bestående af lystfiskere, men kroen har dog bevaret sin status i folks bevidsthed.

 

Forpagtet af lokale ildsjæle

I sommeren 2017 købte fem lokale investorer sig ind i den charmerende Gershøj Kro med en målsætning om at stedet skulle genfinde sine rødder som kro og strandhotel.

I dag er stedet forpagtet af Camilla Adelsted Mikkelsen og Christian Blumensaat Nikolajsen, som begge er opvokset i området. Som ung pige arbejdede Camilla som opvasker på kroen, og den har altid haft stor betydning for hendes familie. Siden har Camilla gjort karriere hos Jensens Bøfhus, hvor hendes ihærdighed lønnede sig i rekordomsætning i restauranten i Skagen. Christian har trods sin unge alder været med til at åbne flere gourmetrestauranter i nærområdet – blandt andet SU-RI i Holbæk.

Begge vil være at finde i kroen, hvor de nyder at gøre deres bedste for at give den bedste oplevelse.

 

Dansk-nordisk madlavning med et twist

Stilen er signeret dansk-nordisk madlavning, men altid med forbehold for kreativ udfoldelse. I køkkenet nyder husets passionerede kokketeam nemlig at udvikle deres retter ved at nytænke koncepter og metoder – altid med stor respekt for de klassiske metoder indenfor tilberedning.

Økologi og lokale råvarer er højt prioriteret, ligesom alle retter kreeres fra bunden. Og da vandet forefindes lige i baghaven, er det særligt retter med fisk, de holder meget af at servere.

 

Stort selskabslokale til dine fester

Gershøj Kro råder også over et dejligt, stort selskabslokale med plads til hele 70 spisende gæster. Det perfekte sted at fejre en af livets skelsættende mærkedage som den runde fødselsdag, dåb, konfirmation eller bryllupsfesten.

Og skulle festen ende med at slutte lidt for sent, der også råd for det. På førstesalen ligger ni skønne værelser samt en lejlighed med tre soveværelser, så du kan roligt kombinere dit besøg på Gershøj Kro med en overnatning.

luk

#dinnerdays