Spisebar20

Spise\Bar Nr. 20
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyde Spise\Bar Nr. 20 følgende menu:

Forret

  • Friteret risottokugler med trøffelmayo og urter
  • Trøffel friskost med jordskokkechips

Hovedret

  • Braiseret svineskank med glace, kartoffelpure og årstidens grøntsager

Dessert

  • Æblecrumble med creme double og karamel 

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 

Tilvalg:

Skøn og velsmagende vin/cocktailmenu / kr. 200,- 

  • 1 glas wooly sheep, sauvignon blanc.Snert af hyldeblomst og med en let fedme.
  • 1 glas red diamond, shiraz fra Washington State. God krop med lækker fylde 
  • 1 cocktail , espresso Martini 

 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Spise\Bar Nr. 20

Rantzausgade 20 2200 København N

Om Spise\Bar Nr. 20

Spise/Bar Nr.20 finder du på det indre Nørrebro i København. Her serveres gode retter i hyggelige omgivelser, og i aftentimerne peppes stemningen op med cocktails og Dj’s. Menuen skifter hver uge, så der venter dig altid en ny smagsoplevelse på Spise/Bar Nr.20.

 

Spisebar med ugeretter

På Spise/Bar Nr. 20 kræses der om maden. Der syltes og kreeres, og der serveres nyfortolkninger af gamle klassikere. Køkkenet er nordisk inspireret og retterne skifter ugentligt for at sikre, at der altid gøres brug af friske råvarer i sæson.

Med nye retter hver uge er du ligeledes sikret nye smagsoplevelser hver gang, du besøger stedet. Konceptet er enkelt og uformelt, og i Nr. 20 kan du både nyde en hyggelig hverdagsmiddag og fejre en festlig fredag under samme tag. Og hvis du falder for stemningen og den gode mad, så er du ganske heldig - prisniveauet tillader heldigvis at man kan kigge forbi mere end enkelt gang, hvis man ønsker.

 

Kød- og vegetarmenu

Blandt ugens retter kan du altid vælge mellem én kødret og én vegetarret. Herudover finder du en række småretter og chacuteri, som er oplagte til at dele på bordene. Har du en sød tand, så kan du også vælge at slutte aftenen af med ugens dessert. Alt er kreeret med udgangspunkt i årstidens tilgængelige råvarer og med et ønske om at give gæsterne en god smagsoplevelse.

Er du nysgerrig efter at vide om ugens kødret byder på braiseret vildsvin eller oksefilet, eller om vegetarretten består af italiensk gnocchi eller bagt blomkål? Så kan du altid følge med på deres Facebookside, hvor menuerne præsenteres hver uge. Her bliver du ligeledes opdateret, når Nr.20 eksempelvis disker op med nye, kreative cocktails, der ligesom maden kan skifte efter både sæson og ny inspiration.

 

Bemærk! Såfremt du ønsker at reservere bord til mere end 8 personer, kontakt da restauranten telefonisk. 

Få besked som den første, når der er nye billetter.