Spørgsmål og svar

Er der gebyrer ved køb af menubilletter?

Svar: Ja, det er et håndteringsgebyr på 8% dog minimum 25 kr pr. menubillet til 210 kr. Gebyrstigning kan kun ske, hvis du vælger tilvalg. Tilsvarende er der et gebyr på 6% dog minimum 30 kr. pr. menubillet til 400 kr. Gebyrstigning kan også kun ske her, hvis du vælger tilvalg. Nogle kreditkort (firmakort og kort udenfor EEA) vil muligvis blive pålagt et kreditkortgebyr. I disse tilfælde vil kreditkortgebyret fremgå i betalingsvinduet.

Kan jeg fortryde mit køb?

Svar: Du kan desværre ikke få refunderet, byttet eller ændret dine købte menubilletter. Køb af billetter er ikke omfattet af fortrydelsesretten jævnfør forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 12. Menubilletterne er ikke personlige og kan derfor sagtens videregives til andre.

Jeg har ikke modtaget mine købte billetter på email?

Svar: Tjek dit spamfilter og se, om mailen er endt der. Ellers kan du kontakte DinnerBooking på kontakt@dinnerbooking.com, som vil kunne gensende dem.

Kan menuerne ændres?

Svar: Menuerne ligger fast og er udvalgt af hver enkelt restaurant. Det er desværre ikke muligt at ændre menuerne i forhold til specielle ønsker i relation til allergi, vegetarretter eller andet. Restauranterne kan ved leverandørsvigt og lignende være nødsaget til at skifte råvarer ud i de angivne menuer.

Er der mulighed for at få en vegetarmenu?

Svar: Ja, i år vil flere restauranter tilbyde en særlig vegetarmenu. Se restauranter med vegetarmenuer her.

Hvilke handelsvilkår gælder, når jeg køber menubilletter?

Svar:  Se handelsvilkårene her. De vil også fremgå, inden selve købet gennemføres.

Hvem står bag DinnerDays?

Svar: DinnerDays arrangeres af restaurantsitet DinnerBooking.com